Zitten er beschadigingen in het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning?
Is het gebladderd, verkleurd of gescheurd?
Last van houtrot? Dan is het tijd om de buitenschilder in te schakelen!

De buitenkant van uw woning krijgt veel te verduren door het wisselvallige Nederlandse klimaat. Denk aan het schilderwerk van uw gevelkozijnen, goten, dakkapellen, boeiboorden en ander geveltimmerwerk.  Goed buiten schilderwerk verlengt de levensduur van uw woning en bespaart kosten op de lange termijn.

De maanden april tot oktober zijn vanwege de temperatuur en de lage luchtvochtigheid de beste periode om buiten te schilderen. Ik geef uw woning weer een nieuwe perfecte verflaag in de kleur(en) die u zelf kiest en zo ziet het er weer stralend uit. Vooral kitnaden en liggende delen, zoals dorpels van kozijnen, krijgen het zwaar te verduren omdat er meer water op blijft staan en de kans op rotten van het houtwerk groter is, en krijgen van mij daarom extra aandacht. Bij constatering van houtrot hoeft u niet bang te zijn dat u gelijk het hele kozijn hoeft te vervangen: in veel gevallen is een plaatselijk herstel voldoende.

Ik gebruik alleen kwaliteitsproducten zoals Sikkens, Sigma, Trimetal, Wijzenol en Dryflex. Ik werk met hoge kwaliteitsnormen en geef u dan ook standaard 2 jaar garantie op het verfwerk. U kunt bij mij ook terecht voor een meerjaren onderhoudsplan met garantie. Immers, als u geregeld onderhoud laat uitvoeren zorgt u ervoor dat uw woning jaren langer meegaat.

Hieronder een slideshow met enkele foto’s van verrichte werkzaamheden.
Op mijn facebookpagina kunt u referenties vinden die klanten voor mij achterlieten, en ik wil u vragen om ook uw ervaring daarbij te zetten.